2 litrams
skanėsto išvirti reikės:
600 g obuolių
300 g razinų
3 didelių
svogūnų (pageidautina mėlynųjų)
500 g rudojo
cukraus
500 ml obuolių
sidro acto
2 lauro lapų
2 v. š. malto
cinamono
Gaminimas:
Į puodą storu
dugnu subėriau nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, griežinėliais
pjaustytus svogūnus, nuplautas razinas, subėriau cukrų, lauro lapus ir maltą
cinamoną. Supyliau actą.
Viską išmaišiau ir viriau 30 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydama.
Palikau atvėsti.
Supilsčiau į iškaitintus stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus!
Viską išmaišiau ir viriau 30 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydama.
Palikau atvėsti.
Supilsčiau į iškaitintus stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus!
Kristina
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą