Kauno raj. Krizių centro
darbuotojos, palaikydamos šią gražią ir prasmingą akciją, siunčia Jums šio
paprastučio, tačiau itin gardaus ir kvepiančio pyrago receptą.
Sudėtinės dalys:
·
Obuoliai, 6 vienetai
·
Kiaušiniai, 6 vienetai
·
Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
·
Cukrus, 1,5 stiklinės
·
Sviestas, 25 gramai
·
Cinamonas, vanilinis cukrus, kepimo milteliai,
po truputį
Gaminimas:
Kiaušinius išplakame, supilame cukrų ir gerai išmaišome. Supilame vanilinį
cukrų, kepimo miltelius ir išmaišome vėl. Pamažu į masę beriami miltai nuolat
maišant, kol šioji tampa tirštos grietinės konsistencijos. Obuolius nulupame ir
supjaustome skiltelėmis. Skarda ištepama riebalais (esant galimybei sviestu),
pabarstoma džiūvėsėliais, sudedame pjaustytus obuolius, juos apibarstydami
cinamonu. Ant obuolių supilame tešlos masę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje
apie 1 val.
Su meile ir šiluma visiems:
SKANAUS
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą