Reikės:
400 g miltų
1 A Š kepimo miltelių
300 g atšaldyto sviesto
160 g smulkaus cukraus
400 g miltų
1 A Š kepimo miltelių
300 g atšaldyto sviesto
160 g smulkaus cukraus
1 A Š druskos
1 kiaušinio
trynys
50 g cukraus
pudros
70 g razinų
800 g obuolių
2 V Š cinamono
3 V Š cukraus
pudros
1 kiaušinio
baltymas
2 V Š kokoso drožlių
Gaminimas:
Dubenyje sumaišau miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską. Sudedu kubeliais supjaustytą sviestą.
Viską ištryniau rankomis iki smulkių trupinių.
Į gautą trupinių masę įdėjau kiaušinio trynį ir išminkau vientisą tešlą.
2 V Š kokoso drožlių
Gaminimas:
Dubenyje sumaišau miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską. Sudedu kubeliais supjaustytą sviestą.
Viską ištryniau rankomis iki smulkių trupinių.
Į gautą trupinių masę įdėjau kiaušinio trynį ir išminkau vientisą tešlą.
Palikau
valandai "pasiilsėti" šaltai.
2/3 tešlos iškočiojau, įdėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kol tešla laukia, pasiruošiu įdarą.
2/3 tešlos iškočiojau, įdėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kol tešla laukia, pasiruošiu įdarą.
Nuploviau
razinas.
Obuolius supjausčiau kubeliais, sumaišau juos su nusausintomis plautomis razinomis, cinamonu ir 2 V Š cukraus pudros.
50 g cukraus pudros sumaišau su kokoso drožlėmis ir supilu ant tešlos pagrindo. Viską išlyginu.
Dėjau obuolių masę.
Obuolius supjausčiau kubeliais, sumaišau juos su nusausintomis plautomis razinomis, cinamonu ir 2 V Š cukraus pudros.
50 g cukraus pudros sumaišau su kokoso drožlėmis ir supilu ant tešlos pagrindo. Viską išlyginu.
Dėjau obuolių masę.
Likusią tešlą
iškočiojau, supjausčiau juostelėmis ir išdėliojau "tinkleliu"
ant pyrago viršaus.
Pyrago viršų
patepiau plaktu baltymu.
Kepiau 180
laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Iškepusiam
leidau atvėsti, apibarčiau cukraus pudra.
SKANAUS !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą