Reikės:
300 g miltų
2 kiaušinių
400 ml kefyro
žiupsnelio
druskos
1 V Š cukraus
2 didelių
obuolių
aliejaus
kepimui
2 nektarinų
mėgiamos
uogienės (naudojau agrastų)
Gaminimas:
Į išplaktus
kiaušinius supyliau kefyrą.
Subėriau
miltus, druską ir cukrų.
Išmaišiau.
Jei tešla per
skysta, įberkite miltų.
Nuplautus
obuolius nulupau ir stambiai sutarkavau.
Tarkius
subėriau į tešlą.
Išmaišiau.
Į įkaitintą
aliejų dėjau po šaukštą masės kiekvienam blynui.
Kepiau, kol
viena ir kita pusės gražiai apkepė.
Nektarinus
nuploviau, nusausinau, perpjoviau pusiau ir išėmiau kauliuką.
Puseles
supjausčiau skiltelėmis.
Po kelis blynus
sudėjau vieną ant kito.
Užpyliau
agrastų uogiene ir papuošiau nektarinais.
SKANAUS!
Kristina
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą