Reikės:
7 vidutinio dydžio obuolių
500 g miltų,
1 kiaušinis
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g cukraus
100 g džiovintų vaisių
1 šaukštelis cinamono
pusė šaukštelio gvazdikėlių
7 vidutinio dydžio obuolių
500 g miltų,
1 kiaušinis
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g cukraus
100 g džiovintų vaisių
1 šaukštelis cinamono
pusė šaukštelio gvazdikėlių
Obuolius sutarkuoti
burokine trintuve, sumaišyti su džiovintais vaisiais ir palaikyti šaltai apie 2
val. Į obuolių masę dėti su
cukrumi išplaktą kiaušinį, suberti išsijotus miltus su kepimo milteliais, gerai
išmaišyti. Duonelę kepti 160 laipsnių orkaitėje apie valandą. SKANAUS!
Asta Dyrienė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą