2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Blynai su obuoliais, nektarinais ir agrastų uogiene




Reikės:
300 g miltų
2 kiaušinių
400 ml kefyro
žiupsnelio druskos
1 V Š cukraus
2 didelių obuolių
aliejaus kepimui
2 nektarinų
mėgiamos uogienės (naudojau agrastų)

Gaminimas:
Į išplaktus kiaušinius supyliau kefyrą.
Subėriau miltus, druską ir cukrų.
Išmaišiau.
Jei tešla per skysta, įberkite miltų.
Nuplautus obuolius nulupau ir stambiai sutarkavau.
Tarkius subėriau į tešlą.
Išmaišiau.
Į įkaitintą aliejų dėjau po šaukštą masės kiekvienam blynui.
Kepiau, kol viena ir kita pusės gražiai apkepė.
Nektarinus nuploviau, nusausinau, perpjoviau pusiau ir išėmiau kauliuką.
Puseles supjausčiau skiltelėmis.
Po kelis blynus sudėjau vieną ant kito.
Užpyliau agrastų uogiene ir papuošiau nektarinais.
SKANAUS! 

Kristina


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą