Reikės:
1 kg obuolių
Bemielės šaldytos
tešlos
Žiupsnelio
cinamono
Porą šaukštų
džiuvėselių
Porą šaukštų
cukraus
Paruošimas:
Atšildyti bemielę
tešlą (apie 30 min). Supjaustyti smulkiomis skiltelėmis obuolius. Juos
pabarsyti cinamomu bei cukrumi. Gerai išmaišyti. Tuomet obuolius sumaišyti su
džiuvėsėliais. Palikti 10 min., kol susigers cinamonas ir cukrus. Tuomet
supjaustyti šaldytos tešlos lakštus į smulkesnius gabalėlius. Į šiuos tešlos
gabalėlius sudėti obuolių įdarą. Suformuoti iš tešlos norimas formeles. Tuomet
belieka visus suformuotus tešlos pyragėlius sudėti į įkaitintą orkaitę ir kepti
apie 15-20 min., kol pyragėliai įgaus aukso spalvą. Jei namuose turite
grietinėlės, galite ja pagardinti obuolių pyragėlius.
Skanu, lengva ir
paprasta!
Jevgenija Babusenko
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą