2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

Obuolių čatnis



2 litrams skanėsto išvirti reikės:
600 g obuolių
300 g razinų
3 didelių svogūnų (pageidautina mėlynųjų)
500 g rudojo cukraus
500 ml obuolių sidro acto
2 lauro lapų
2 v. š. malto cinamono
Gaminimas:
Į puodą storu dugnu subėriau nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, griežinėliais pjaustytus svogūnus, nuplautas razinas, subėriau cukrų, lauro lapus ir maltą cinamoną. Supyliau actą.
Viską išmaišiau ir viriau 30 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydama.
Palikau atvėsti.
Supilsčiau į iškaitintus stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus! 

Kristina 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą